Aanmeldingen nieuwsbrief beloond

15 februari 2013 16:30 Een heerlijk dinertje voor twee. En ook nog eens een chauffeur voor de avond. Dat won de heer Van der Zwaag voor zijn aanmelding voor de digitale nieuwsbrief Verkeersveilig Flevoland! De winnaar van januari is de heer Logtmeijer.

In de gratis digitale nieuwsbrief Verkeersveilig Flevoland lees je wat anderen doen aan verkeersveiligheid in onze provincie én wat je zelf daaraan kunt bijdragen. Provincie Flevoland vindt het dan ook belangrijk dat zoveel mogelijk Flevolanders deze nieuwsbrief ontvangen. Reden om de afgelopen maanden de vijftigste aanmelders per maand te belonen met een heerlijk dinertje. En natuurlijk een Bob, want wie een glaasje drinkt bij een etentje, hoort immers gereden te worden en niet zelf aan het verkeer deel te nemen!

Ben van der Zwaag heeft inmiddels genoten van zijn avondje uit. Hij werkt als verkeersspecialist bij de afdeling Verkeer bij de politie in Flevoland. “Ik ben fulltime bezig met verkeer en ik vind het interessant om onder andere via deze nieuwsbrief op de hoogte te blijven van actuele thema’s op het gebied van verkeersveiligheid in Flevoland. Maar iederéén die zich in het verkeer begeeft, zou dit interessant moeten vinden; verkeersveiligheid gaat immers elke verkeersdeelnemer aan.”

Van der Zwaag was blij verrast met het feit dat hij het etentje had gewonnen. “Ik dacht eerst dat het een grapje was! Maar dat was het echt niet. Mijn vrouw en ik hebben heerlijk gegeten. De chauffeur heeft ons keurig gehaald en gebracht; uit de kunst. Mijn vrouw is altijd de Bob als wij uitgaan, omdat zij sowieso geen alcohol drinkt. Maar zo samen een avondje uitgaan, gereden te worden door een chauffeur en geen parkeerruimte te hoeven zoeken, dat was heel luxe!

De heer Logtmeijer zal zijn prijs binnenkort ‘verorberen’…

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Ja, ik wil graag de digitale nieuwsbrief ontvangen die 3 tot 4 keer per jaar verschijnt.