Meld u nu aan voor de themabijeenkomst van het Vervoerberaad Flevoland op 6 november!

21 oktober 2014 21:07 Het Vervoerberaad Flevoland maakt van de nul (verkeersslachtoffers) een punt en vindt ‘afleiding in het verkeer’ een dusdanig veiligheidsrisico dat de jaarlijkse themabijeenkomst aan dit onderwerp wordt gewijd. De bijeenkomst is bedoeld voor iedereen die zich op een of andere manier bezighoudt met de verkeersveiligheid in Flevoland: van verkeersouder tot politieagent, van politicus tot ondernemer.

Onder leiding van dagvoorzitter drs. Cees Wildervanck krijgt u kennis aangereikt van de deskundige sprekers prof. dr. Karel Brookhuis, Lysanne de Gijt en (van televisie bekende) mr. Koos Spee. Ook krijgt u de gelegenheid uw vragen te stellen en uw ideeën te ventileren tijdens de forumdiscussie met de leden van het Vervoerberaad en de sprekers.

Boeiende presentaties, veel interactie en discussie en volop gelegenheid om te netwerken; het belooft een inspirerende avond te worden. Daarnaast zal de uitreiking van de Verkeersveiligheidsprijs Flevoland ongetwijfeld ook dit jaar weer een extra feestelijk tintje aan de avond geven.

U bent van harte welkom!

Lees hier de volledige uitnodiging.

Meld u direct hier aan.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Ja, ik wil graag de digitale nieuwsbrief ontvangen die 3 tot 4 keer per jaar verschijnt.