Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/veiligflev/domains/verkeersveiligflevoland.nl/public_html/include/class/alstro.class.php on line 252
Actueel

Nico Nijkamp gehuldigd met Verkeersveiligheidsprijs Flevoland 2017

8 december 2017 11:30 “Een bevlogen iemand met hart voor de Flevolandse verkeersveiligheid.” Zo typeerde gedeputeerde Jaap Lodders de winnaar van de Verkeersveiligheidsprijs Flevoland 2017, Nico Nijkamp. Hij verraste Nijkamp gisteren, 7 december 2017, met de prijs tijdens de themabijeenkomst van het Vervoerberaad Flevoland.
Lees meer

Ludieke campagne fietsverlichting dankzij provincie

5 december 2017 20:11 Fietsverlichting is van levensbelang, zowel voor de fietsers zelf als voor de overige weggebruikers. Reden voor de provincie Flevoland om in deze donkere dagen met een ludieke actie in heel Flevoland tijdelijk fietsers extra op verlichting te attenderen. 
Lees meer

Praat mee over alertheid in het Flevolands verkeer op 7 december

28 november 2017 17:12 Afleiding in het verkeer is één van de oorzaken voor de stijging van het aantal verkeersslachtoffers in Nederland en Flevoland. Het Vervoerberaad Flevoland wijdt de jaarlijkse themabijeenkomst, dit jaar op donderdag 7 december aanstaande, daarom aan ‘alertheid in het verkeer’.
Lees meer

E-bike infodag voor senioren in Lelystad

10 november 2017 18:20 De e-bike is  populair als alternatief voor de traditionele fiets en de auto. Helaas is het gevolg van deze populariteit ook dat er in drieënhalfjaar tijd meer verkeersslachtoffers met de elektrische fiets dan met brommers te betreuren waren. Reden voor de gemeente Lelystad om een e-bike infodag voor senioren tussen de 65 en 75 jaar te organiseren.
Lees meer

Alle basisscholen Zeewolde kiezen voor verkeersveiligheid

8 november 2017 17:59 Alle basisscholen in Zeewolde werken structureel aan de verkeersveiligheid van hun leerlingen. Zij mogen alle namelijk het kwaliteitskeurmerk Verkeersveiligheidslabel Flevoland voeren.  De gemeente is trots.
Lees meer

Pagina 1 van 34


Meld je aan voor de nieuwsbrief

Ja, ik wil graag de digitale nieuwsbrief ontvangen die 3 tot 4 keer per jaar verschijnt.