Fietsverlichtingsactie voor jeugdleden voetbalvereniging sv Batavia ‘90

5 november 2018 18:24 De jeugdcommissie van voetbalvereniging Batavia ’90 vindt dat hun verantwoording voor de kinderen niet ophoudt als zij het voetbalterrein verlaten; zij willen ook dat de kinderen veilig thuis komen na de training. Daarom werd samen met de afdeling Lelystad van Veilig Verkeer Nederland een fietscontrole en fietsverlichtingsactie voor de jeugdleden georganiseerd.
Lees meer

Opfriscursus rijvaardigheid voor senioren in Dronten

5 november 2018 17:20 De eigen boodschappen doen, familie en vrienden bezoeken; iedereen wil zo lang mogelijk mobiel blijven. Hoe zorgt u ervoor dat u ook op oudere leeftijd veilig met uw auto deelneemt aan het verkeer? Doe mee aan een opfriscursus rijvaardigheid!
Lees meer

Campagne ‘Ik val op’ vindt weerklank in Flevoland

23 oktober 2018 15:08 De landelijke campagne ‘Ik val op’ vindt ook in Flevoland weerklank. Maar liefst tachtig scholen hebben het ludieke campagnebeeld op de stoep of het schoolplein laten afbeelden. Zo worden ouders en kinderen geattendeerd op het belang én de plicht om goede fietsverlichting te hebben.
Lees meer

Veel aanloop bij fietsverlichtingsactie Dronten

15 oktober 2018 19:38 Een ongeluk zit in een klein hoekje. Maar als je in dat kleine hoekje eerder wordt gezien omdat je verlicht bent in het donker, is de kans op een ongeluk een stuk kleiner! ANWB, VVN, politie en gemeente Dronten hielden daarom vorige week donderdag, 11 oktober 2018, een fietsverlichtingsactie in Dronten.
Lees meer

Informatiedag Veilig Fietsen in Dronten voor senioren

9 oktober 2018 15:43 Altijd al eens een elektrische fiets willen uitproberen? Hoe beweegt u zich eigenlijk veilig door het verkeer met de (elektrische) fiets? En hoe zit het ook alweer met de verkeersregels? Voor inwoners uit de gemeente Dronten van zestig jaar en ouder, is er vrijdag 19 oktober een informatiedag over veilig fietsen.
Lees meer

Pagina 1 van 36


Meld je aan voor de nieuwsbrief

Ja, ik wil graag de digitale nieuwsbrief ontvangen die 3 tot 4 keer per jaar verschijnt.