Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/veiligflev/domains/verkeersveiligflevoland.nl/public_html/include/class/alstro.class.php on line 252
Actueel

Almere winnaar daverende finale Grote Verkeersquiz

29 juni 2018 17:50 Honderden uitbundige basisschoolleerlingen bevolkten vanmiddag het Agora Theater in Lelystad. Doel: voor hun gemeente de finale winnen van de Grote Verkeersquiz Flevoland. De van televisie bekende Klaas van Kruistum (Wie is de Mol, Checkpoint en Zapp Live) leidde dit spektakel met flair.

Lees meer

Durf jij jezelf nog in de spiegel aan te kijken, als…?

27 juni 2018 15:44 Als je een ongeluk veroorzaakt door het gebruik van je mobiel tijdens het rijden, durf je jezelf dan nog in de spiegel aan te kijken? Dat is de confronterende vraag op stickers die prijken op spiegels in toiletruimtes bij wegrestaurants en tankstations in Flevoland. Provincie Flevoland liet de stickers ontwerpen in het kader van de verkeersveiligheidscampagne ‘aandacht op de weg’.
Lees meer

Spannende finale Grote Verkeersquiz Flevoland

27 juni 2018 15:35 Het wordt spannend aanstaande vrijdag! Dan vindt namelijk de provinciale finale van de Grote Verkeersquiz Flevoland plaats. Tijdens de finale gaan de twaalf winnende scholen uit alle Flevolandse gemeenten de strijd met elkaar aan om te zien welke school het meest weet over verkeersregels en het beste verkeersinzicht heeft. Klaas van Kruistum, bekend van de televisieprogramma’s Wie is de Mol, Checkpoint en Zapp live, presenteert de quiz.
Lees meer

Alertheid in het verkeer; presentaties van de themabijeenkomst van het Vervoerberaad Flevoland

19 december 2017 15:32 Flevoland maakt van nul ernstige verkeersslachtoffers een punt, maar de ongevalscijfers laten helaas een (landelijke) stijging zien.  Afleiding in het verkeer is één van de oorzaken. Het Vervoerberaad Flevoland wijdde daarom de themabijeenkomst die eerder deze maand werd gehouden, aan ‘alertheid in het verkeer’.
Lees meer

Nico Nijkamp gehuldigd met Verkeersveiligheidsprijs Flevoland 2017

8 december 2017 11:30 “Een bevlogen iemand met hart voor de Flevolandse verkeersveiligheid.” Zo typeerde gedeputeerde Jaap Lodders de winnaar van de Verkeersveiligheidsprijs Flevoland 2017, Nico Nijkamp. Hij verraste Nijkamp gisteren, 7 december 2017, met de prijs tijdens de themabijeenkomst van het Vervoerberaad Flevoland.
Lees meer

Pagina 1 van 35


Meld je aan voor de nieuwsbrief

Ja, ik wil graag de digitale nieuwsbrief ontvangen die 3 tot 4 keer per jaar verschijnt.