Goed gedaan, zegt Seef!

18 december 2012 17:22 Verkeerseducatie is van groot belang voor basisschoolleerlingen. Daarom ziet Provincie Flevoland graag dat alle Flevolandse basisscholen zich via deze website abonneren op de gratis digitale nieuwsbrief Verkeersveilig Flevoland. Daarin staat regelmatig nieuws over verkeerseducatie, een veilige schoolomgeving en mogelijke verkeersprojecten.

Basisscholen die zich aanmelden voor de nieuwsbrief, ontvangen tijdelijk een leuk welkomstcadeautje: een kekke ‘goed gedaan’-stempel van Seef! Wees er snel bij want OP = OP!

N.B. Vraag ook uw verkeerscoördinator, uw leerkrachten en uw verkeersouders om zich aan te melden voor de nieuwsbrief. Per aangemeld e-mailadres ontvangt uw school een Seefstempel! Als (verkeers)ouders zich aanmelden op een privé e-mailadres en achter hun naam, tussen haakjes de naam van de school vermelden, weten wij naar welke school de stempel gestuurd dient te worden. Zo kunt u meerdere van deze grappige gadgets verzamelen voor uw leerlingen; leuk als cadeautje bij verkeersprojecten!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Ja, ik wil graag de digitale nieuwsbrief ontvangen die 3 tot 4 keer per jaar verschijnt.