Ivar Hakvoort Cum Laude geslaagd voor VVN verkeersexamen

13 juni 2014 10:03 Ivar Hakvoort van basisschool ’t Kompas te Emmeloord,reed dinsdag 13 mei jongstleden een foutloos parcours tijdens het fietsexamen van Veilig Verkeer Nederland. Omdat hij ook nog eens alle vragen goed had van het theorie-examen slaagde hij Cum Laude. Een unieke gebeurtenis en dus werd Ivar Hakvoort terecht in het zonnetje gezet door Veilig Verkeer Nederland afdeling Noordoostpolder.

Ivar Hakvoort verscheen op 13 mei jongstleden aan de start van het fietsexamen samen met nog 700 leerlingen uit de groepen 7 en 8 van de basisscholen in de Noordoostpolder. Toen zat het theorie-examen er al op. Er reden dit jaar heel veel kinderen tijdens het praktisch verkeersexamen foutloos door Emmeloord maar Ivar Hakvoort bleek ook het theorie-examen foutloos te hebben gemaakt. “In de geschiedenis van het verkeersexamen van het VVN verkeersexamen in de Noordoostpolder is dat de laatste jaren niet meer voorgekomen”,aldus Corinthe Ridderikhoff van het lokale bestuur van Veilig Verkeer Nederland. Ivar Hakvoort werd door Corinthe Ridderikhoff verrast met een VVV-bon,een keycord en fietsbel en een pennenset,die hij namens Veilig Verkeer Nederland afdeling Noordoostpolder kreeg aangeboden. Ivar Hakvoort was blij verrast met de attenties.

Dit jaar slaagden maar liefst 90% van de kinderen voor het praktisch verkeersexamen. Dat is ruim 3% meer dan vorig jaar. “Een goede ontwikkeling”,aldus Corinthe Ridderikhoff. “Het is belangrijk dat kinderen veilig kunnen deelnemen aan het verkeer. Met zoveel geslaagden is de Noordoostpolder weer een beetje meer verkeersveiliger.”





Meld je aan voor de nieuwsbrief

Ja, ik wil graag de digitale nieuwsbrief ontvangen die 3 tot 4 keer per jaar verschijnt.