Praat mee over alertheid in het Flevolands verkeer op 7 december

28 november 2017 17:12 Afleiding in het verkeer is één van de oorzaken voor de stijging van het aantal verkeersslachtoffers in Nederland en Flevoland. Het Vervoerberaad Flevoland wijdt de jaarlijkse themabijeenkomst, dit jaar op donderdag 7 december aanstaande, daarom aan ‘alertheid in het verkeer’.

Hoe verdelen we onze aandacht in het verkeer? Waarom zijn we geneigd om ons te laten afleiden? Welke tips vanuit de psychologie kunnen we benutten in verkeersveiligheidsbeleid? En wat is de rol van handhaving?

De themabijeenkomst belooft weer inspirerend en informatief te zijn en is bedoeld voor iedereen die zich vanuit zijn professie of als vrijwilliger inzet voor de verkeersveiligheid in Flevoland. Van verkeersouder tot rijschoolhouder, van politicus tot politieagent, u bent van harte welkom om mee te praten en denken over dit onderwerp.  

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. De bijeenkomst begint om 18.00 uur met een buffet. Wie daartoe niet in de gelegenheid is, verwelkomen we graag rond 18.45 uur. Het inhoudelijk programma begint om 19.00 uur. 

Alleen samen maken we Flevoland verkeersveiliger. Klik hier voor het programma en meld u hier aan voor de themabijeenkomst. U bent zeer welkom!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Ja, ik wil graag de digitale nieuwsbrief ontvangen die 3 tot 4 keer per jaar verschijnt.