Vrijwilligers en professionals welkom bij themabijeenkomst Vervoerberaad Flevoland op 17 november

7 november 2016 20:28 De jaarlijkse themabijeenkomst van het Vervoerberaad Flevoland komt er weer aan! Van verkeersouder tot politieagent of bestuurder, Flevolanders die zich betrokken voelen bij verkeersveiligheid laten zich hier jaarlijks graag informeren en inspireren.

Flevoland streeft naar 0 ernstige verkeersslachtoffers, maar de ongevalscijfers laten helaas een stijging zien. Kunnen innovaties in auto’s, fietsen en infrastructuur bijdragen aan veiliger verkeer? Welke rol blijft het menselijk gedrag spelen?

Hierover laten deskundige sprekers hun licht schijnen. Ook sluit de informatiemarkt geheel aan bij het thema innovaties; dat belooft dus wat! Natuurlijk wordt ook de Verkeersveiligheidsprijs Flevoland weer uitgereikt aan een nietsvermoedende vrijwilliger.

De jaarlijkse themabijeenkomst is altijd inspirerend en wordt niet voor niets altijd goed bezocht door zowel professionals als vrijwilligers op het gebied van verkeersveiligheid in Flevoland. Het is daarom ook een netwerkmogelijkheid bij uitstek.

De bijeenkomst is gratis.
Schroom niet om u aan te melden; u bent meer dan welkom!

Lees hier de uitnodiging en het programma.
Meld u hier aan.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Ja, ik wil graag de digitale nieuwsbrief ontvangen die 3 tot 4 keer per jaar verschijnt.